nedeľa 10. mája 2015

Altánok ?

Do altánku, ktorého začiatky môžete vidieť TU bolo treba pristaviť , ako to nazvať , kumbál ,skladík a tak manžel z trámov urobil konštrukciu a odoskoval ju. To bolo včera , dnes tú plochu obíjal cédrovými šindľami. Krásny kontrast s tou bielou farbou altánku a živým plotom, čo poviete? Inak, keď som povedala sesternici, ktorá sa prišla pozrieť , že robíme na altánku, ona vraví, to nieje altánok ...tak, ako by ste to nazvali , kryté miesto na sedenie je altánok, no jej ten názov nesedel k nášmu trocha netradičnému altánku :DDD V Skalici  odkiaľ pochádza jej otec, sa altánku nepovie inak, ako filagória, to sa mi fakt páči , také vznešené :DD a v Anglicku  gazebo, alebo conservatory , ak má altánok sklenené steny /ten náš ich mať bude/ tak čo , čo sme to podľa Vás postavili ?
Pred                                                                             Po



Krásne tvorenie praje Erika !

10 komentárov:

  1. Ahoj Erika, pre mna slovo altanok znamena sedenie pod strieskou...Vas altanok vyzera, ze ma stenu z kazdej strany. Volajte si ho ako sa vam paci, ved je vas - a je pekny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Erika este si pockame co to bude. Podla mna altanok jee mimo domu a ma striesku. Zatial mate terasu s nejakou miestnostou a ked to zasklis tak sklenik, alebo ? Uz ani neviem. Tie jazykove okienka su super ,na snech uz inak nepoviem len snach.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne a nazývaj ho ako chceš...je to pri dome, takže zasklená pergola so strieškou...teším sa na fotky...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja myslím, že z toho bude hosťovská izba, naša... až prídeme v lete na dovču:)))) nestíham sledovať premeny toho vášho raja... vyzerá to úžasne! Rasťovi česť a sláva a trikrát sa klaniame samozrejme aj pred bylinkovou záhradkou a z tej siete na strome som úplne unesená! - prosím ťa nevieš urobiť panoramatickú fotku? lebo takto rozkúskované sa stráca čaro.) držím palce nech to máte čo najskor hotové.) aby ste stihli na leto aj vy k nám prísť.)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Erika, tak to ide byt nadhera! Aku farbu ste prosim pouzili na biele tramy? A kolkokrat su natrete? A ked to bude presklenene, tak to nebude nahodou zimna zahrada? Prajem, nech je co najskor hotova, aby ste si ju mohli uzivat ♥ Alexandra

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ďakujem Alexandra , zimná záhrada ,áno, no tam by mali prezimovať kvety a v tej našej sa teplo nad 0°C neudrži... ale volať to tak možno budeme ! Balakryl biely, 2 nátery čau, e.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na názve nezáleží, hlavne, že je to vonku a bude tam príjemný oddych.
    A ešte ma teší, že sme sa tak netradične spoznali :) ... tak nabudúce AHOJ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Janka áno veľmi netradične :DD to by som nečakala :DD a to čo si pre mňa hľadala pri našom stretnutí bolo do altánku :DD ke´d o tom urobím príspevok určite ťa tam spomeniem v inotaji :DD čau e.

      Odstrániť
    2. ... a potom si to vyzdvihol manžel, potom ešte raz niečo, už ho vlastne "z videnia" poznám :) Pa

      Odstrániť